Wanneer je lekker wilt lopen, dan denk je al snel aan wandelschoenen. Dat zijn nu over het algemeen geen stappers waar je buiten een flinke wandeling op gezien wilt worden. Eigenlijk combineren ze met niks. Ze zijn over het algemeen lomp en uitgevoerd in kleuren waar je net niks mee kunt. Dat is jammer, want er zijn ook heus wandelschoenen waar je prima mee voor de dag kunt komen. Je moet alleen even beter zoeken en vooral goed passen. Want daar gaat het om bij wandelschoenen: dat ze perfect passen. Ze leveren dan minder blaren op en je kunt er echt flinke stukken op wandelen. Bij andere schoenen heb je weer andere eisen.
Schoenen

Zoals bij pumps

Die schaf je dus echt niet aan om fijn een flink eind op te wandelen. Die koop je omdat je ze mooi vindt en omdat ze helemaal perfect samengaan met die nieuwe jurk die je hebt gezien. Of onder die mooie pantalon of spijkerbroek. In combinatie met een mooie panty of, in de zomer,goedgelakte teennagels kom je perfect voor de dag. Pumps zijn het toppunt van vrouwelijkheid, maar lang niet iedereen kan er fijn op lopen. Tip van de dag is om flink te oefenen met lopen op je pumps voor je de deur uitgaat. En neem een doosje blarenpleisters mee!

Van sportschoenen wil je weer iets anders

Sportschoenen moeten natuurlijk comfortabel zitten. Je wilt een soort extra vering wanneer je gaat hardlopen. Ook kan het belangrijk zijn dat je inlegzolen goed in je sportschoenen passen. Wanneer je veel buiten sport, is het fijn als je sportschoenen hebt die waterafstotend zijn. Sport je in een sportzaal? Dan kan het zomaar zijn dat je niet met sportschoenen met zwarte of gekleurde zolen naar binnen mag. Dit in verband met de strepen die je op de vloer kunt achterlaten. Het is nogal een klus om die er weer af te krijgen.

Laarzen zijn modieus en lekker warm

Momenteel zijn de enkellaarsjes helemaal hip. Maar ook met mooie overknee-laarzen kun je prima verschijnen op een feestje. En als het sneeuwt, dan wil je natuurlijk fijne gevoerde laarzen aan, met een flink profiel tegen het uitglijden. Gelukkig zijn al deze laarzen, ook online, verkrijgbaar. Ze zien er over het algemeen heel elegant uit. En de kleuren en materialen kies je natuurlijk lekker zelf. Het is maar net wat jij wilt van een paar laarzen. De keuze is reuze, je moet alleen net dat paar vinden dat bij jou past.